OK Linné Elit Ungdom Bredd Veteran
20 april 2003 (Av Hanna Åsander)
Uppsala möte
Andra tävlingen i Uppsala möte 2003, kortdistansen, avgjordes i strålande vårväder på påskafton. Både banor och arrangemanget i helhet verkade få bra betyg av deltagarna.

Damernas, för dagen något tunna huvudklass vanns av Eva Hallsten, Lidingö. I herrarnas huvudklass var det tätt i toppen, med tio löpare inom två minuter. Segrade gjorde Tommy Lindberg, som på bilden ses spurta mot mål.

Tommy Lindberg spurtar mot mål, som segrare i Uppsala mötes kortdistans 19 april 2003.
Tommy Lindberg spurtar mot mål, som segrare i Uppsala mötes kortdistans 19 april 2003. (Foto: Erik Melin)
Det var en riktigt härlig vårdag i Hagby utanför Uppsala och OK Linnés deltävling i Uppsala möte avklarades. De flesta verkade nöjda efter genomförd tävling, såväl tävlande som funktionärer. Solen sken över TC som snabbt fylldes med en skara människor i färgglada kläder. Lördagens tävling bjöd på kortdistans och banläggarna, makarna Hjertsson, kunde känna sig nöjda.

Allt var samlat på ett soligt gärde, marktenteriet med massor av goda kakor, grillat (min pappa gillade hamburgarna) och annat smått och gott, barnpassning, miniknat, sportförsäljning och tom. starterna.
På TC fanns en speakervagn med killar som höll koll på läget…



Allt som allt var det ca 800 löpare ute i skogen och de flesta var nog nöjda på eftermiddagen när man kunde åka hem med lite mer färg i ansiktet.



Resultat
Bildarkiv

Länka till den här artikeln med
https://www.oklinne.nu/?page=news&id=675

Artikeln har visats 4292 gånger

Sök information...

OK Linné i sociala medier



OK Linné Copyright © 2024 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut