OK Linné Elit Ungdom Bredd Veteran
3 september 2003 (Av Rikard Kjellberg)
Välsnidat Kort-KM i Vedyxa
Många Linnéare var vi som slöt upp när det var dags att kora Kort-KM segrarna. Väl framme vid tävlingsplatsen belägen på ett särtryck ur Vedyxakartan så var intrycket att det var en mindre nationell tävling man var på. Antalet på plats beräknades snabbt till ca 170 st om inte mer vilket måste vara rekord på ett KM. Kul också att se alla ungdomar på plats.
Vi e blåee, vi e rööee
Vi e blåee, vi e rööee (Foto: Rikard Kjellberg)
Terrängen var ny för de flesta och det borgade för en mycket fin tävling. Tävlingsledare och banläggare Urban Gullberg hade strängat roliga banor i den fina terrängen och således var allt perfekt. Det enda som oroade de sent startande var om de skulle ta sig runt innan mörkret föll men de verkade som att alla hann detta och att alla var nöjda.

Området passar bra till en kortdistans och den bitvis kluriga, typiska Upplandsterrängen med ganska kort sikt gör det lätt att småbomma lite här och var. Ett par segrare kan noteras ur hjärnbarken och det var att Janne visade att formen är på gång inför SM genom att ta hem sitt andra raka KM-guld. (Dessutom slog han nytt rekord på backbanan idag) Även Oskar Wallén i H14 fixade en dubbel fast han inte var helt nöjd med sitt lopp denna gång.

Resultaten har inte kommit än men hur det gick kan ni själva skåda då listan dyker upp så småningom. Till sist: Slår vi detta deltagarrekord på Lång-KM?

Resultat:
Herrar
Damer och Inskolning

Länka till den här artikeln med
https://www.oklinne.nu/?page=news&id=799

Artikeln har visats 4677 gånger

Sök information...

OK Linné i sociala medier



OK Linné Copyright © 2024 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut