OK Linné Elit Ungdom Bredd Veteran
28 april 2005 (Av Anders Edling)
Aprilkrönika
Några tankar tänkta under april.
Förmodligen kommer jag inte att kunna hålla stilen med att komma med månatliga krönikor, men så här i början kan jag inte låta bli.

Först vill jag tacka alla deltagare och uppbackare för ett trevligt 10-mila. Ungdomarnas insats lovar gott och jag tänker då inte enbart på förstalagets förnämliga 12:e plats, utan också att vi kunde delta och fullfölja med ytterligare 3 lag. Det tyder verkligen på gott ungdomsarbete.

Damerna hade nog hoppats på en något bättre placering, men med tanke på polvändningen på Vivans kompass, så tycker åtminstone jag att det blev en mer än godkänd insats. Vi är med i toppen och vi vet att den dag det slår för alla, är vi främst. Även om Billan blev felciterad i media, tycker jag det var rätt att sticka fram näbben så. 5 fullföljande damlag är också stort.

För herrarna gick det väl inte heller helt enligt planerna, men jag tycker alla klarade den speciella situationen med en sjuk Jan och en skadad Mats på ett mycket bra sätt. Alla 4 lagen fullföljde, vilket sammantaget innebär att vi fullföljde med 13 lag och då 86 deltagare. Stolthet är känslan att få leda en sådan klubb.

Sedan måste jag göra något för mig mycket ovanligt, nämligen buga och bocka inför en Skogtjärn. (Den kunde du väl ta, Ulf). Grattis Pål, den segern är du väl värd.
Inför världscupen nu i England önskar jag Annika, Lina och Mats ett stort lycka till; hoppas ni får en lika lyckad vistelse som jag brukar ha där borta. Det händer mycket även i maj och jag önskar alla lycka till på elitserien, U-ringen och övriga tävlingar. Förberedelserna för Sprint-DM är i full gång och det ser ut som ett spännande upplägg med målgång på Studenternas.

Vi är en spännande klubb och jag tycker också att det ligger på oss att vi får klart för oss vad vi kan göra för att fler ska se det spännande med oss. Jag tänker då på UNT och sponsorer. Här måste vi få till en dialog, vi måste vara initiativtagare till den. Jag tror att OK Linné är intressant för många inom vår sport. Apropå det så hälsar jag våra nya medlemmar välkomna. Jag fick tillfälle under 10-miladygnet att ge vår näst yngste medlem en klubb-pin och ser fram emot att få ge en sådan till fler. Grattis Jenny, Johan, Maria och Rob!

Väl mött på medlemsmöte 9/5!

Länka till den här artikeln med
https://www.oklinne.nu/?page=news&id=1286

Artikeln har visats 3512 gånger

29 april (Av Mattias Nilsson)
Tack till alla på Uppsala Möte i Vattholma
Hoppas ni tycker att årets Uppsala Möte i Vattholma var ett lyckat arrangemang, trots vädret!
Läs mer...
28 april (Av Kate Andersson)
10mila PM
Logistikplaneringen för 10mila. Uppdaterad 2024-05-01.
Läs mer...
28 april (Av Albin Ridefelt)
Träningsdag Nynäshamn 1/5
Vi åker till Nynäs och kör en sista träningsdag inför 10MILA. Uppdaterad 30/4.
Läs mer...
28 april (Av Lena Nilsson)
Veckans bana 2024
Breddsektionen bjuder in till Veckans bana 2024
Läs mer...
24 april (Av Stefan Lund)
Utsättning av Checkpoints HittaUt
Det är dags att sätta ut pinnar, ”checkpoints”, till Hittaut 2024.

Läs mer...
23 april (Av Kristin Ramstedt)
Utlämning av beställda klubbkläder
Vårens klädbeställning från Noname har kommit!
Läs mer...
10 april (Av Peter Eklöv)
Nybörjarkurs i orientering för vuxna
Kursen startar 20 augusti. Håll utkik efter anmälan och mer information under våren/sommaren.
Läs mer...

Sök information...

OK Linné i sociala medier



OK Linné Copyright © 2024 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut