OK Linné Elit Ungdom Bredd Veteran
20 december 2008 (Av Anders Edling)
Julkrönika
Ordförandes julhälsning
Anders Edling
Även i år måste jag börja julkrönikan med att tacka en av våra elitlöpare för de gångna åren. Nu är det Lina som söker nya utmaningar, och jag kan enbart önska dig Lycka Till i din nya klubb, samt som sagt tacka för allt du bidragit med till OK Linné.

Efter dagens postöppnarrunda så här fyra dagar före jul till klubbgården, känns dock aktiviteten och glädjen även på damsidan högst närvarande. Jag träffade 4 unga tjejer, trötta men nöjda efter en träningsrunda i busvädret. Det ger hopp och får mig att tänka på ett av våra honnörsord, långsiktighet. Resultaten kommer och går och får inte bli det som enbart styr. Vår idé är att vi tillsammans skapar en miljö för var och en att utvecklas på bästa sätt. Via delaktighet, tydlighet och glädje, har vi skapat en organisation, som i det långa loppet kommer att ge resultat. Så hav tröst du som tvivlar idag!

Som tidigare år har vi redan firat in det nya året, i år med glitter och glamour, men även med dunder och brak, så pass att hästarna i Surmulen reagerade, så ock deras ägare. Vid mitt besök en vecka senare i stallet var det dock betydligt positivare miner, och stallet är nu förvarnat för kommande vinterträningspremiärer. Återigen stort tack till premiärministeriet.

Det kommande året känns spännande med många nya ansikten. Resultatmässigt höjs förväntningarna och jag hörde att herrgruppen satt en 25:e plats som målsättning för andralaget vid 10-mila. Vad målsättningen är för förstalaget förtäljer inte historien. 10 herrar bland de 100 bäst rankade i landet, och det är ingen garanti för en plats i förstalaget. JoJo!

På damsidan får vi som sagt dra ned något på förväntningarna, men jag hoppas att du Sofie snart ska bli kvitt skadebekymren, så din elitsatsning kan fortsätta mot nya mål.

När det gäller våra ungdomar, tycker jag att det är extra glädjande att se att så många är med på träningarna nu på vintern. Det lovar gott, och kul verkar ni också att ha.

Även preo-gänget önskas härmed fortsatta framgångar.

2009 blir arrangörsmässigt något lugnare. Dock Uppsala Möte, kortdistans vid Tenasjön, samt Linnéklassikern på Södra Lunsen, kommer garanterat att bli fina arrangemang. Glöm inte heller vårt engagemang i Raiden.

Vi har i år nästan lyckats hålla budget, men ingen krönika utan uppmaning till bidrag. Jag hänvisar till Henriks artikel om sponsoravtal.

Sammanfattningsvis tycker jag att vi har haft ett vansinnigt trevligt år tillsammans, och hoppas att det även ska gälla 2009.

Tack för ert engagemang för klubben!
Med det önskar jag
En riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!
Anders!

Länka till den här artikeln med
https://www.oklinne.nu/?page=news&id=2526

Artikeln har visats 3871 gånger

29 april (Av Mattias Nilsson)
Tack till alla på Uppsala Möte i Vattholma
Hoppas ni tycker att årets Uppsala Möte i Vattholma var ett lyckat arrangemang, trots vädret!
Läs mer...
28 april (Av Kate Andersson)
10mila PM
Logistikplaneringen för 10mila. Uppdaterad 2024-05-01.
Läs mer...
28 april (Av Albin Ridefelt)
Träningsdag Nynäshamn 1/5
Vi åker till Nynäs och kör en sista träningsdag inför 10MILA. Uppdaterad 30/4.
Läs mer...
28 april (Av Lena Nilsson)
Veckans bana 2024
Breddsektionen bjuder in till Veckans bana 2024
Läs mer...
24 april (Av Stefan Lund)
Utsättning av Checkpoints HittaUt
Det är dags att sätta ut pinnar, ”checkpoints”, till Hittaut 2024.

Läs mer...
23 april (Av Kristin Ramstedt)
Utlämning av beställda klubbkläder
Vårens klädbeställning från Noname har kommit!
Läs mer...
10 april (Av Peter Eklöv)
Nybörjarkurs i orientering för vuxna
Kursen startar 20 augusti. Håll utkik efter anmälan och mer information under våren/sommaren.
Läs mer...

Sök information...

OK Linné i sociala medier



OK Linné Copyright © 2024 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut