OK Linné Elit Ungdom Bredd Veteran
24 maj 2010 (Av Anders Edling)
Vårkrönika-så där på en höft
Efter 2 veckor av total egenfokusering, tänkte jag lyfta blicken och höfta till en vårkrönika
Ja nu är det gjort, det som så många,så länge sett som en nödvändighet. En utsliten höftled är nu utbytt mot en av titan. Jag förstår ännu inte hur det gick till, och begriper inte hur det är möjligt, även om jag sett den gamla, och på bilder sett den nya. En märklig upplevelse att inte ens kunna ta sig ur sängen, att det känns oöverstigligt att enbart stå upp. Dock det mesta verkar ha gått bra och jag klarar nu att med kryckor ta mig fram och tillbaka till bondgården. Nu gäller verkligen träning.
I förra veckan fick jag ett telefonsamtal från UNT, där journalisten påpekade att det nu var första gången på 10 år som det saknades en Uppsalabo i landslaget. Min reflektion blev snarast att det ändå är ganska fantastiskt att någon Linnélöpare alltid varit aktuell för landslaget sedan 2002. Framgångarna under våren talar snarast om att EM-uttagningen enbart är en tillfällighet.
Visst blev 10-mila lyckat. Trots förberedelser som präglats av småskador och sjukdomar, fixar våra representationslag 5:e respektive 10:e plats. Tack för en underbar helg!
Ja nog har det varit en förunderlig vår, där snön gäckade oss länge. Så pass länge att det uppstod tveksamheter om vi skulle kunna köra Uppsala möte. Med samlade krafter lyckades vi ändå genomföra tävlingen i sedvanlig Linnéklass. Stort tack till alla arrangörer!
Så sjösattes då Hitta ut, och nu har Uppsalaborna fått sin karta, och över tusen personer har så här långt besökt ett antal av de checkpoints som finns utsatta. Ett enormt arbete ligger bakom, och stort tack till alla som bidragit på olika sätt.
Nu är det också officiellt klart att Uppland ska arrangera SM 2014. Vi kommer att ansvara för Spring-SM runt slottet, samt för Medel-SM vid Morbolandet. Vi har lyckats få Owe Fredholm att ta ansvaret för detta, något som borgar för ett lyckat arrangemang. Huvudfunktionärer är tillsatta och organisationen håller på att ta form.
Förutom allt detta rullar allt det vanliga arbetet på, med en lika livaktig ungdomsverksamhet som alltid. Det känns gott att det alltid finns nya ledare, nya ungdomar, som kan ta vid.
Jag läste en intervju med Annika Billstam, där hon bl.a. framhöll OK Linnés goda organisation, genomtänkta träningar och bra gemenskap. Det är bara att instämma, och betänk att det är VI som skapat och ständigt utvecklar OK Linné
Lev väl!
Anders

Länka till den här artikeln med
https://www.oklinne.nu/?page=news&id=2891

Artikeln har visats 3087 gånger

29 april (Av Mattias Nilsson)
Tack till alla på Uppsala Möte i Vattholma
Hoppas ni tycker att årets Uppsala Möte i Vattholma var ett lyckat arrangemang, trots vädret!
Läs mer...
28 april (Av Kate Andersson)
10mila PM
Logistikplaneringen för 10mila. Uppdaterad 2024-05-01.
Läs mer...
28 april (Av Albin Ridefelt)
Träningsdag Nynäshamn 1/5
Vi åker till Nynäs och kör en sista träningsdag inför 10MILA. Uppdaterad 30/4.
Läs mer...
28 april (Av Lena Nilsson)
Veckans bana 2024
Breddsektionen bjuder in till Veckans bana 2024
Läs mer...
24 april (Av Stefan Lund)
Utsättning av Checkpoints HittaUt
Det är dags att sätta ut pinnar, ”checkpoints”, till Hittaut 2024.

Läs mer...
23 april (Av Kristin Ramstedt)
Utlämning av beställda klubbkläder
Vårens klädbeställning från Noname har kommit!
Läs mer...
10 april (Av Peter Eklöv)
Nybörjarkurs i orientering för vuxna
Kursen startar 20 augusti. Håll utkik efter anmälan och mer information under våren/sommaren.
Läs mer...

Sök information...

OK Linné i sociala medier



OK Linné Copyright © 2024 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut