OK Linné Elit Ungdom Bredd Veteran
18 september 2012 (Av Henrik Boström)
Spontankrönika!
Jag kan egentligen inte göra annat än att skriva denna. Nyss hemkommen från klubbgården. Vilket drag! Vore i princip tjänstefel att inte förmedla och dokumentera detta till er alla. Lägger även in en bild så fler kan komma fram och prata med mig framöver. Det vill jag!
Henrik Boström
Strax innan kl. 21 lämnade jag vårt hjärta, klubbgården. Eller KG som vi kort och gott kallar den. Klockan var sen, men aktiviteten stor. Två möten pågick fortfarande, var och ett samlade en större skara. Det ena mötet var skidsektionens och det andra SM 2014.

Samtidigt avslutas informationsträffen för nya medlemmar. Omkring 15 personer kom på den. Kul att det var olika åldrar, kön och ambitioner i gruppen! Helt rätt. Det är så vi bygger klubben! Vi växer.

Det är mycket på gång! Vi är många som håller igång! Jag kom lite sent till KG idag. Fanns ingen parkeringsplats! Båda parkeringarna var fulla, bilar stod på tvären och bredden. Anslutningsvägarna var fyllda. Jag fick fickparkera en bra bit bort. Räknade till 58 bilar. Utan uttalad miljöpolicy i klubben vann ändå cyklarna, 68 stycken. Hur många som gått eller tagit bussen vet jag inte, men att det var trångt i KG råder det inget tvivel om. På 25-manna träningen här om veckan kom över 150 personer, undra om det inte var lika många här idag. Färre än 126 bör det inte ha varit i alla fall.

Vad lockar? Jo, bland annat vår nya satsning ”breddträning”. Enkelt tema, lite tillbaka till våra rötter. Kom och spring en bana! Premiär i regnrusk drog 35 personer. Imponerande! Ungdomar fullkomligt kryllade det av. Har svårt att uppskatta antalet, men uppskattar det gör jag. Grymt kul!

Ack så viktigt och inte att förglömma är förbrödringen i KG efteråt. Folk stannar och trivs ihop, fikar. Det är här klubbhjärtat byggs! Jag noterade tre tidigare ordföranden i lokalen. Pratade en längre stund med en av dem. Ville förankra framtiden, och samtidigt säkra tankarna med någon som har historien i minne och erfarenheter sen tidigare. Vi var rörande överens. Det är kul när tankar om framtiden kan knytas långt tillbaka till klubbens första andetag. Vi är på rätt väg!

Vilken väg? Jo, vår väg. Var med och påverka! Kom på höstmötet den 21 oktober kl. 15 i KG. Lägg din röst till klubbens gemensamma. Det är temat för mötet. Varmt välkommen!

Till sist. Tack alla som var där idag! Och nog noterade jag en hel del återvändare, såg många nygamla ansikten. Tänker på just dig som kom för första gången på ett tag! Du är efterlängtad!

Länka till den här artikeln med
https://www.oklinne.nu/?page=news&id=3413

Artikeln har visats 2883 gånger

29 april (Av Mattias Nilsson)
Tack till alla på Uppsala Möte i Vattholma
Hoppas ni tycker att årets Uppsala Möte i Vattholma var ett lyckat arrangemang, trots vädret!
Läs mer...
28 april (Av Kate Andersson)
10mila PM
Logistikplaneringen för 10mila. Uppdaterad 2024-05-01.
Läs mer...
28 april (Av Albin Ridefelt)
Träningsdag Nynäshamn 1/5
Vi åker till Nynäs och kör en sista träningsdag inför 10MILA. Uppdaterad 30/4.
Läs mer...
28 april (Av Lena Nilsson)
Veckans bana 2024
Breddsektionen bjuder in till Veckans bana 2024
Läs mer...
24 april (Av Stefan Lund)
Utsättning av Checkpoints HittaUt
Det är dags att sätta ut pinnar, ”checkpoints”, till Hittaut 2024.

Läs mer...
23 april (Av Kristin Ramstedt)
Utlämning av beställda klubbkläder
Vårens klädbeställning från Noname har kommit!
Läs mer...
10 april (Av Peter Eklöv)
Nybörjarkurs i orientering för vuxna
Kursen startar 20 augusti. Håll utkik efter anmälan och mer information under våren/sommaren.
Läs mer...

Sök information...

OK Linné i sociala medier



OK Linné Copyright © 2024 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut