Träna med OK Linné

Är du orienterare som funderar på att börja studera och har Uppsala i tankarna? Eller kanske en gammal Uppsalabo som vill pröva på att springa i skogen?

Våra träningar är öppna för alla och vi ser gärna att du är med oss och tränar oavsett om du vill tävla för oss eller inte. I OK Linné finns allt från motionär till världselit och vi ser gärna att vi utökar vår träningsmiljö ytterligare tillsammans med dig.

Träningar
Vi har vanligtvis träningar måndagar till fredagar, och när det inte är tävlingssäsong även på helgerna. Måndagar bjuder på rockgympa (styrketräning). Tisdagar är hela klubbens träningsdag. Under vår/höst är det intervaller på programmet och under vintern löps den mytomspunna Tisdagsbanan. Även klubbens ungdomar och motionärer tränar och efteråt finns det soppa eller fika till försäljning i klubbgården.

På onsdagar och/eller torsdagar är det orienteringsteknik på programmet. Då åker vi oftast iväg till någon karta i närheten av Uppsala. Exempel på en del gamla träningar finns här. När det inte är orientering ligger ofta någon form av löpning på stigar från klubbgården på schemat. På dagtid måndagar och fredagar erbjuds det under under vintertid intervallträning inomhus i Uppsalas nya friidrottsarena.

Utöver detta har vi vår fantastiska träningsbank. Där lägger vi upp de pass vi gör utanför de schemalagda träningarna. De kan vara allt ifrån gympass till teknikpass i skogen. Alla har möjlighet att både vara med och själva lägga upp egna pass i träningsbanken.

Vill du ut och träna på egen hand? Till hösten 2019 samlades här ett antal träningar i utskriftsbart format. De flesta av är tidigare träningar och på skogskartorna finns i de flesta fall någon form av kontrollmarkeringar. Värt att notera är att flertalet av dessa träningar (och många av klubbens övriga aktiviteter) går inanför de avlysta områdena till O-Ringen 2020.


Klubbgården
Vid de flesta träningarna och tävlingarna samlas vi vid vår klubbgård där vi antingen bedriver träningen eller har en gemensam avresa. Klubbgården ligger på Tallbacksvägen 68 i stadsdelen Norby i västra delen av Uppsala. I folkmun kallas denna plats även "KG".

www.oklinne.nu
På vår hemsida www.oklinne.nu som du just nu besöker finns den mesta informationen om oss och vår verksamhet. På förstasidan finner du träningsprogrammet för de närmsta dagarna och genom att klicka till höger om rubriken eller genom gå in under månadsprogram i menyn hittar du träningsprogrammet för flera månader framöver. Månadsprogrammen är normalt sett detaljplanerade ca 2 månader framåt. På förstasidan finns också nyheter där de senaste händelserna refereras, och till höger medlemsinformation där information om speciella evenemang med mera läggs in.

Under aktuellt/anmälan i menyn finns sådana aktiviteter där anmälan krävs. För att kunna anmäla dig måste du vara medlem i OK Linné. (Om du vill fortsätta tävla för din nuvarande klubb och "enbart" träna med oss så får du ansöka om att bli träningsmedlem i OK Linné.) Är du inte medlem än går du in under medlemsansökan och fyller i dina uppgifter. När du gjort detta kommer du även att få del av de informationsutskick som skickas via e-post. Vi rekommenderar dig starkt att du blir medlem om du tänker träna med oss.

Vi har också en Facebook-sida för medlemmar och träningsmedlemmar, YOLO (Youth Loving Orieentering Organization), där vi fortlöpande lägger upp information om vad som händer och annat smått och gott.

Boende
Eftersom Uppsala är en populär stad att studera i rekommenderar vi att om en är intresserad att studera ställa sig i bostadskö så fort som möjligt. I Uppsala finns det en samlingssida för de allra flesta hyresrätter i staden. Vi rekommenderar även att stämma av med den studentnation som skulle ligga dig närmst om hjärtat då flera nationer även har en egen bostadskö.

Frågor?
Om du har frågor så tveka inte att höra av dig till Kate Morrison (damansvarig) eller Viktor Janrik (herransvarig) eller Albin Ridefelt (träningsgruppen). Vi svarar gärna på dina frågor!

Är du som nybörjare sugen på att börja orientera? Eller har du andra frågor kring klubbens breddverksamhet? Hör av dig till Lena Grandin (ansvarig breddsektionen).

Varmt välkommen
Vi hoppas att vi får se dig på våra träningar och att du ska trivas i Uppsala och hos oss i OK Linné!

Upplagd 2018-03-13, uppdaterad 2019-08-07, visad 5483 gånger.
Direktlänk: https://www.oklinne.nu/main/showpage.php?id=4887
Sidansvarig: Albin Ridefelt.

OK Linné Copyright © 2021 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut