OK Linné Elit Ungdom Bredd Veteran
20 februari (Av Jan Troeng)
Officiell invigning av omklädningsrummen 25 febDe nyrenoverade omklädningsrummen har redan börjat användas, men den 25 februari blir det officiell invigning med slutmontering av namnplattor till köpta krokar. Och ett tillfälle att säga tack från klubben till alla bidragsgivare.
-Det är tack vare alla bidrag som renoveringen av omklädningsrummen har blivit möjlig. Därför vill vi verkligen tacka alla bidragsgivare genom att bjuda in till den här invigningen, säger ordförande Helena Grennberg.

Nu har omklädningsrummen visserligen redan varit i bruk ett par månader, men formell invigning blir det först direkt före årsmötet den 25 februari. Mer exakt klockan 18.00, då det blir mingel och bandklippning innan årsmötet börjar kl 18.30.

I samband med kampanjen Cash till KG gavs möjlighet att köpa en egen namngiven krok, eller att få sitt namn på en namntavla inne i omklädningsrummen. Nu ska alltså dessa monteras och alla bidragsgivare bjuds in för att närvara. Och för att montera namnplattan till sin egen krok, om så önskas.

Kampanjen Cash till KG har inbringat närmare 150 000 kronor och nu vill klubben visa sin uppskattning över stödet som kommit in.

-Det betyder jättemycket för vår verksamhet och det minsta vi kan göra för att säga tack är att bjuda in alla som bidragit till det här på invigningen den 25 februari, säger Helena Grennberg.

Förutom bandklippning och monteringsarbete så blir det också lite kort presentation om vad som gjorts, och hur det sett ut under arbetets gång sommaren och hösten 2018.

Den officiella invigningen av de renoverade omklädningsrummen sker klockan 18.00 på måndagen den 25 februari. Vi startar upp med lite mingel och sedan blir det bandklippning vid 18.15. Därefter kan man om man önskar delta på OK Linnés årsmöte, som börjar klockan 18.30.

Varmt välkomna!

Länka till den här artikeln med
http://www.oklinne.nu?page=news&id=5076

Artikeln har visats 266 gånger

19 maj (Av Lena Nilsson)
Veckans bana vecka 21
Breddsektionens satsning på Veckans bana fortsätter! Passa på och njut av Uppsalas terräng när den är som bäst!
Läs mer...
17 maj (Av Martin Fredholm)
Funktionärer PreO
Lördagen den 15 juni arrangerar Linné två tävlingar i PreO. För ett lyckat arrangemang behövs naturligtvis funktionärer.
Läs mer...
17 maj (Av Martin Fredholm)
Testa PreO
I samband med PreO-tävlingen som Linné arrangerar den 15/6 så är alla Linnémedlemmar välkomna att gratis testa PreO.
Läs mer...
15 maj (Av Lovisa Larsson)
Info Jukola/Venla uppdaterad 15/5
Här kommer information om Jukola-resan löpande komma upp. Anmälningsformuläret är uppdaterat med hemresealternativ!
Läs mer...
1 maj (Av Simon Eklöv)
O-Ringen kickoff 25 maj
Ta chansen att provspringa banorna i Lunsen och vara med på en inspirationsträff inför nästa års största händelse!
Läs mer...
15 april (Av Anders Boström)
Gropen Extreme
Hjälp till på Uppsalas största Obstacle Race i Sunnerstagropen 24-25 maj.
Läs mer...

Sök information...

OK Linné i sociala medierOK Linné Copyright © 2019 OK Linné — www.oklinne.nu
Tallbacksvägen 68, 756 45 Uppsala
Skriv ut